Підтримати нас

У Херсоні військові іграшки перетворять на арт-об'єкти

05 вересня 2018 10:00
1,119
Поширити:

У Херсоні 7 вересня відбудеться святкування всесвітнього Дня знищення Військової іграшки. Захід відбудеться з 18.30 за адресою м. Херсон, Успенський провулок 19. 

Гостям заходу пропонують принести з собою військові іграшки, які будуть або знищені або перетворені в антивоєнні арт-об'єкти, передає ПІК.

«На думку психологів, всі дитячі іграшки поділяються на декілька видів, військова іграшка вважається агресивною – танки, ножі, пістолети, наручники і інша військова атрибутика. Військові іграшки існують вже дуже багато років, але з тих пір ігри дітей сильно змінилися.

Ми чудово розуміємо, що в часи військової агресії пропаганда відмови від зброї є не зовсім доречною, але нашим заходом ставимо на мету, в першу чергу, розуміння людської природи, в якій не повинно бути насилля, як такого», – зазначають організатори.

У програмі заходів також обіцяють виступи херсонських рок груп, лекцію-обговорення на тему боротьби з агресією як військовими так і не військовими методами, конкурси та перегляд короткометражного фільму.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ