Підтримати нас

У Херсоні відбудеться Street Music Day

14 березня 2019 06:00
237
Поширити:

19 травня Херсон та ще близько півсотні українських міст, а також багато міст Європи охопить музичне свято - День Вуличної Музики.

Про це повідомляється на сайті Херсонської міської ради.

У Херсоні планується проведення музичного свята одночасно на двох локаціях – на пішохідній вулиці Суворова (біля "Парусу") та на набережній по проспекту Ушакова.

Вже розпочалась реєстрація на участь у фестивалі, зареєструватись можна за посиланням.

У Дні Вуличної Музики може взяти участь будь-хто, хто готовий вийти на вулицю і грати музику. Професіонали та аматори, зірки і початківці – кожен, хто вміє грати  на будь-якому інструменті (сам або з друзями, незалежно від того, чи це буде лише кілька акордів чи професійне виконання музики) може стати учасником цього фестивалю.

Організатори заходу у Херсоні: управління культури і управління молоді та спорту Херсонської міської ради.

Контактна інформація:

Електронна пошта: smd.kherson@gmail.com

Телефони: 32-17-18 (управління культури), 45-47-19 (управління молоді та спорту), 0964127607 (Наталя Ярова, офіційний представник Дня Вуличної Музики у Херсоні).

Слідкувати за новинами Street Music Day в Херсоні можна на сторінці у фейсбуці.

День Вуличної Музики (Street Music Day) в Україні – це масштабний міжнародний волонтерський проект, який у 2019-му році вже вшосте проходитиме в Україні.

Щороку в третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів виходять у центр свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику: просту й складну, нову й стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз.

У 2019-му в Україні День Вуличної Музики було вирішено перенести на неділю, 19 травня, оскільки третя субота травня цього року збігається із Днем пам’яті жертв кримськотатарського народу.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів