Підтримати нас

У Херсоні поліцейські встановили особу зловмисника, який поранив ножем чоловіка

Автор статті
31 грудня 2019 10:00
611
Поширити:

У неділю, 29 грудня, поблизу одного з розважальних закладів мікрорайону «Таврійський» між двома незнайомими між собою чоловіками виникла сварка.

В ході конфлікту 31-річний місцевий мешканець спричинив ножове поранення своєму 36-річному супернику та з місця злочину втік. Впродовж восьми годин оперативники Херсонського відділу поліції встановили особу зловмисника. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За спричинення тяжких тілесних ушкоджень він може потрапити за грати на 8 років.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини близько другої ночі надійшло повідомлення, що в лікарню з ножовим пораненням грудної клітини доставлений 36-річний херсонець. Під час спілкування з потерпілим поліцейські з’ясували, що поранення він отримав в ході бійки з незнайомим чоловіком поблизу розважального закладу в Таврійському мікрорайоні. За вказівкою начальника Херсонського відділу поліції Олександра Говоруна до розшуку зловмисника був задіяний увесь особовий склад кримінального блоку підрозділу.

Як розповів полковник поліції, оперативники встановили деяких громадян, які тієї ночі відпочивали в даному закладі. Під час їх опитування поліцейські з’ясували, що в барі відпочивали дві компанії чоловіків, які не були між собою знайомі. На грунті надмірного вживання алкогольних напоїв виникла конфліктна ситуація, в ході якої потерпілий і отримав тяжке тілесне ушкодження. Впродовж восьми годин працівники поліції встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявився 31-річний житель мікрорайону «ІІ Таврійський». Наразі він поміщений в ізолятор тимчасового тримання в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 ККУ «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ