Підтримати нас

У Каланчаку провели дезинфекцію ринків

Автор статті
18 березня 2020 10:30
591
Поширити:

За ініціативою працівників Каланчацької районної державної лікарні ветеринарної медицини та спеціалістів Чаплинського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на засіданні оперативного штабу регіональної комісії з питань ТЕБ та надзвичайних ситуацій Каланчацької районної державної адміністрації було підняте питання дезінфекції ринків на території смт Каланчак, як місць, де відбувається скупчення людей з усього району.

17 березня 2020 року профілактичну дезінфекцію провели на обох ринках з використанням 0,25% розчину Віросан Ф, який є комплексним миюче-дезінфікуючим засобом. Він має бактерицидну, фунгіцидну (здатність вбивати грибки) та віруліцидну (здатність вбивати віруси) дії. Обладнання для дезинфекції, яке допомогає підтримувати стабільну епізоотичну ситуацію в Каланчацькому районі, передало ветеринарній лікарні Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Подібні заходи спеціалісти Каланчацької районної державної лікарні ветеринарної медицини готові проводити по всій території району за зверненням керівників установ, організацій, в місцях скупчення людей, аби не допустити занесення та поширення коронавірусу COVID-19 на території Каланчацького району.

Прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ