Підтримати нас

У готелях Туреччини можуть увімкнути українські телеканали

01 квітня 2017 01:31
580
Поширити:

Посол України в Туреччині Андрій Сибіга хоче запровадити українське телебачення в турецьких готелях. З таким проханням він звернувся до Асоціації готельєрів цієї країни.

Про це Сибіга написав у Тwitter.

"Щойно підписав звернення щодо запровадження українського телебачення в турецьких готелях. Готуємося до прийому українських туристів!", - йдеться в повідомленні.

"2016 року кількість українських туристів, які відвідували гостинні курорти Туреччини, збільшилась на 48 відсотків. Становить рекордний показник в 1 мільйон 45 тисяч громадян", - зазначив Сибіга у листі до Асоціації готельєрів Туреччини.

За його словами, тенденція до збільшення турпотоку збережеться і цьогоріч. Туристи часто нарікають на відсутність у турецьких готелях основних українських каналів.

"Враховуючи, що сьогодні наша держава переживає військову агресію з боку Росії, а також за умов агресивної російської пропаганди, що транслюється російськими каналами, для громадян України під час відпочинку в Туреччині є надзвичайно важливим мати доступ до об'єктивних джерел інформації - каналів українського телебачення", - наголосив український посол.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ