Підтримати нас

У Херсоні юристи/правозахисники Фонду милосердя та здоров’я поновили роботу офлайн

Автор статті
18 липня 2023 05:23
1,101
Поширити:

Юристи/правозахисники громадської приймальні Херсонської благодійної організації “Фонд милосердя та здоров'я” знову розпочали особистий прийом херсонців.

Нагадаємо, “Фонд милосердя та здоров'я” (стара назва – Херсонський обласний Фонд милосердя та здоров'я) працює в Херсоні з 19 січня 1989 року. 

З 1998 року при ньому  працює громадська приймальня. Фахівці громадської приймальні консультують з юридичних та правових питань; допомагають складати заяви, скарги, позови; можуть представляти інтереси клієнтів у судах та інших державних органах, здійснюють юридичний супровід компаній адвокасі.

Послуги – безоплатні.

За роки роботи юристи та правозахисники Фонду разом із партнерами організації допомогли десяткам тисяч людей домогтися справедливості, поновити порушені права, отримати компенсацію за матеріальну та моральну шкоду. Також, через звернення до Європейського суду з прав людини, сприяли демократичним змінам законодавства, судової практики та зміцненню на території країни верховенства права.

Попри окупацію та постійні обстріли Херсона, юристи не припинили працювати – увесь цей час продовжували й продовжують консультувати дистанційно. На жаль, у деяких випадках люди не могли отримати ефективну допомогу, адже потребували особистого, очного спілкування з правозахисником.  

Тепер же громадська приймальня в Херсоні знову відчинила свої двері.

Особистий прийом проводить юрист БО ФМЗ, адвокат Української Гельсінської спілки з прав людини Олександр Данилов.

Але задля безпеки та зручності клієнтів, прийом проводиться виключно за попереднім записом.

Увага! Запис на особистий прийом лише за номером телефона +38066 94 56 560.

Також Олександр Данилов розповідав журналістам Медіаплатформи “Вгору” про те, як зафіксувати матеріальну шкоду від повені через підрив Каховської ГЕС та отримати компенсацію.

Правник також допоміг розібратися в тому, чи можна на тимчасово окупованих територіях довести факт смерті через затоплення.

Отримати дистанційно безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні БО ФМЗ можна за телефонами: + 380 66 790 9021,  +38 (066) 945 65 60 (Телеграм, Viber) щодня з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 17.00.

Електронна адреса: FMZ_pravo@ukr.net  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ