Підтримати нас

У Херсоні СБУ затримала директора рекламної агенції, яка виготовляла “агітки” для окупантів

Vgoru
Автор статті
17 лютого 2023 08:57
772
Поширити:

Служба безпеки України затримала в Херсоні керівника рекламної агенції, яка виготовляла агітаційні “борди” для псевдореферендуму рф. 

Про це повідомляє українська спецслужба. 

Ймовірно, йдеться про вадима штепенка, який є власником одного з рекламних агентств в Херсоні.

Під час окупації міста він запропонував окупантам PR-послуги щодо інформаційної підтримки кремлівського псевдореферендуму. Для цього особисто займався розробкою «стратегії» ворожої інформкампанії за «приєднання» регіону до складу росії. Також його підприємство розробило і виготовило велику партію листівок та постерів на білборди із закликами на підтримку фейкового плебісциту.

Для розміщення агітаційної продукції використали 20 рекламних щитів компанії, які встановлені уздовж доріг та в місцях масового перебування людей у містах.  

Після звільнення Херсона колаборант намагався «залягти на дно», але правоохоронці його затримали. Під час обшуків в офісі та оселі підозрюваного виявлено документацію та наочну продукцію із доказами незаконних дій.

Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомляли, що в Херсоні СБУ затримала колишнього керівника залізничного цеху рф. Йому загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ