Підтримати нас

У Генічеську посилюються репресії проти місцевих мешканців – Генштаб

Vgoru
Автор статті
11 липня 2023 16:05
892
Поширити:

У тимчасово захопленому Генічеську на Херсонщині посилюються репресії проти громадян України. 

Про це повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні.

“Потрапити “на підвал” стало в рази легше, оскільки місцеві колаборанти, бажаючи вислужитись, постійно доносять на громадян, проводять безпідставні перевірки”, – ідеться в дописі.

Також окупанти погрожують місцевим мешканцям: якщо в них не буде паспорта РФ, їх примусово депортують до Сибіру та конфіскують усе майно.

Минулого місяця Генштаб повідомляв, що в Генічеську в підвалах будівлі колишньої податкової інспекції примусово утримуються громадяни України з проукраїнською позицією.

Сьогодні російські війська завдали авіаційного удару в районі Золотої Балки на Херсонщині. Артилерією обстріляли понад п’ять населених пунктів Херсонської області, серед них Козацьке, Львове, Інженерне, Токарівка та Херсон.

Нагадаємо, СБУ 7 липня повідомила про підозру в колабораціонізмі 39-річній Олені Терських, очільниці від російських окупантів Генічеського району Херсонської області. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.

Також підозрюється в колабораціонізмі ексначальник Генічеського райвідділу ДСНС Вадим Пікуль. Він перейшов у МЧС Росії та наразі служить окупантам. Йому загрожує позбавлення волі від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ