Підтримати нас

Окупанти тримають у підвалах Генічеська проукраїнських мешканців

Vgoru
Автор статті
04 червня 2023 11:23
441
Поширити:

У Генічеську Херсонської області в підвалах будівлі колишньої податкової інспекції примусово утримуються громадяни України з проукраїнською позицією.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ 3 червня. 

Також зазначається, що російські окупанти продовжують використовувати інфраструктуру тимчасово окупованих населених пунктів для надання медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям. Нещодавно, в населеному пункті Скадовськ Херсонської області, на території дитячого садочка, загарбники облаштували польовий шпиталь, де на лікуванні перебувають понад 50 окупантів з пораненнями різного ступеня важкості.

Сьогодні ми писали, що окупанти вивозять до тимчасово окупованого Криму сільськогосподарську техніку. Вони викрадають її з державних підприємств аграрної промисловості на лівобережжі Херсонської області.

Також росіяни проводять обшуки на тимчасово окупованих територіях Херсонської області. Вони хочуть знайти представників українського підпілля. 

Окрім того, під час цих обшуків у населених пунктах вимикають мобільний зв’язок. Якщо у людини немає російського паспорта, окупанти погрожують конфіскацією майна та примусовою депортацією. Вони змушують оформити паспорт впродовж 60 діб.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ