Підтримати нас

У двох селищах Херсонської області розпочалась відбудова дитячих садків

Вгору
Автор статті
11 березня 2024 21:27
194
Поширити:
Скриншот з відео Херсонської ОВА

У селищах Високопілля та Велика Олександрівка Бериславського району Херсонської області розпочалась відбудова дитячих садків.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Ситуація різна. Десь потрібні капітальні ремонти, десь – достатньо косметичного. Заміна покрівлі, встановлення нових вікон, придбання меблів – роботи чимало”, – пише очільник області.

Зазначається, що у дитсадку селища Високопілля демонтували дах, а також виконали санітарну та протипожежну обробку будівельної деревини, до того ж у закладі планують побудувати укриття. Зараз йде робота над розробкою відповідною документації для будівництва. По завершенню робіт заклад зможе прийняти 90 малюків.

У садку селища Велика Олександрівка дистанційно навчається понад 100 дітей. Частина приміщень закладу зберігалась у гарному стані. Наразі садку необхідний ремонт та придбання необхідних меблів. Також у планах є облаштування ігрових майданчиків на території, йдеться в дописі.

  • У Чорнобаївській громаді Херсонської області триває спорудження модульного містечка для людей, домівки яких зруйнувала російська армія.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ