Підтримати нас

У Дудчанах на Херсонщині побив жінку: оголосили підозру військовому РФ

10 червня 2024 07:25
176
Поширити:
Сурен Мкртчян праворуч. Фото: Миротворець

Слідчі Національної поліції України заочно повідомили про підозру в жорстокому поводженні з цивільним населенням 45-річному Сурену Мкртчяну.

Про це йдеться в тексті підозри.

За даними слідства, 9 березня 2022 року російські військові окупували Милівську громаду Бериславського району на Херсонщині. За наказом командира незаконного 1-го стрілецького батальйону 125-го стрілецького полку мобілізаційного резерву 1-го армійського корпусу «ДНР» Збройних Сил Сурена Мкртчяна на автодорозі Берислав-Апостолове встановили незаконні блокпости. 

31 березня 2022 року за наказом підозрюваного російські військові затримали жінку на блокпосту біля греблі через річку поблизу села Дудчани. Також змусили її залишатися до прибуття Мкртчяна.

За 3 години Сурен Мкртчян прибув до блокпоста й наказав жінці, яку підозрював у взаємодії з ЗСУ, прямувати за ним до захопленого будинку культури в селі Милове.

Прибувши ввечері того ж дня до закладу культури, Мкртчян вдарив жінку по голові й двічі в живіт. Однак не отримавши від жінки жодної інформації щодо співпраці із ЗСУ, її відпустили додому.

Сурену Мкртчяну загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

  • У США вперше порушили справу про воєнні злочини російських військовослужбовців в Україні. Серед цих військових був Мкртчян. Вони викрали та катували американця в селі Милове в Херсонській області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів