Підтримати нас

У дельті Дніпра Сили оборони знищили черговий російський блокпост та склад із боєприпасами, – Гуменюк

Vgoru
14 лютого 2023 08:42
1,304
Поширити:

Окупанти намагаються на островах біля Херсона облаштовувати свої блокпости, щоби вести спостереження за українськими військовими. Про це в ефірі національного Телемарафону заявила очільниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

“Наша контрбатарейна робота досить результативна. За минулу добу ми знищили спостережний блокпост та склад із боєприпасами. Зокрема, у дельті Дніпра, де вони намагалися це розташувати”, – зазначила Гуменюк.

Загарбники, за словами керівниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони ОК "Південь", створюють у дельті Дніпра ефект своєї присутності. Для того, щоби наблизитись і проводити обстріли, стежити за діями Сил оборони. Бо ворог дуже нервує, оскільки знає, що в української армії є потужності.

“Моральний стан ворожих підрозділів не дуже високий, вони розгублені, у них бунтівні настрої, вони незадоволені командуванням, забезпеченням. Знову ж таки, наша робота по перекриттю логістики результативна, у них немає можливості підтягувати техніку”, – каже Гуменюк.

За інформацією ОК “Південь”, днями на лівобережжя Херсонщини окупанти направили 200 людей особового складу “росгвардії”, щоби посилити тиск на місцеве населення, а також приборкати бунтівні настрої серед російських військових.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ