Підтримати нас

У Дар’ївській громаді на Херсонщині до “Армії відновлення” долучилися 50 людей

07 жовтня 2024 08:57
95
Поширити:
Фото зі сторінки Дар’ївської сільської ради

У 4 старостатах Дар’ївської громади Херсонської області на початку жовтня 2024 року суспільно корисні роботи виконують 50 людей.

Про це йдеться на сторінці Дар’ївської сільської ради.

Працівники займаються:

доброустроєм пішохідних доріжок, майданчиків, автобусних зупинок, установ комунальної власності; виготовлення маскувальних сіток; допомагають маломобільним людям і самотнім людям похилого віку; розвантаженням та роздачею гуманітарної допомоги; ліквідацією наслідків обстрілів; забезпеченням роботи 5 соціальних пралень.

Зазначається, що “Армії відновлення” фінансують із Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. 

  • З початку 2024 року в Бериславському районі 26 людей беруть участь у державній програмі “Армія відновлення”, де вони виконують суспільно-корисні роботи. За це їм передбачена мінімальна заробітна плата.
  • За інформацією наданою Херсонським обласним центром зайнятості, в кожній із 17 деокупованих громад діє своя “Армія відновлення”. В одинадцяти громадах Бериславського і шести громадах Херсонського району з початку року понад 2000 людей допомагали відбудовувати свої населені пункти.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів