Підтримати нас

У Чаплинському районі розслідують обставини травмування дитини

Vgoru
Автор статті
12 лютого 2019 12:03
796
Поширити:

Там через необережність важко травмували однорічну дівчинку.

Співмешканець матері підкидав дитину на руках, не втримав її, вона впала і вдарилася головою об підлогу. Після того, як дитина  втратила свідомість, чоловік вибіг на вулицю і почав кликати на допомогу. Санавіацією дівчинку доставили в  Херсона. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму. Після  операції стан дівчинки залишається вкрай тяжким.   

Поліцейські перевірили цю родину та опитали жителів села. Відомо, що матері дівчинки 18 років, і того дня вона зранку поїхала на навчання, а доньку залишила зі співмешканцем. Родина не перебуває на обліку як та, що перебуває в складних життєвих обставинах. Молода мати пояснила, що не раз залишала доньку зі співмешканцем, який добре доглядав за дитиною. Це підтвердили родичі та сусіди сім’ї. Також люди розповіли, що мати та вітчим не зловживають алкоголем та не конфліктують.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Триває досудове розслідування.       

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ