Підтримати нас

Три пожежі минулої доби на Херсонщині

Автор статті
26 жовтня 2018 08:09
657
Поширити:

Вчора, 25 жовтня, пожежники тричі виїжджали на гасіння пожежі у Херсонській області. 

25 жовтня о 00:05 на пункт зв’язку 22-ї ДПРЧ по охороні Чаплинського району поступила інформація про те, що горить сіно за адресою: с. Надеждівка, вул. Миру.

На гасіння пожежі виїхав черговий караул на АЦ-40 в складі 3-х чоловік. По прибуттю на місце пожежі було подано ствол «Б». Вже за півгодини загоряння локалізували, а о 01:20 ліквідували повністю. На жаль, вогнем пошкоджено 150 тюків сіна.

О 20:47 на пункт зв’язку 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Великолепетиського району поступила інформація про те, що на вул. Таврійській в с. Миколаївка горить сінник з соломою і дах гаража. Вогнеборці невідкладно виїхали за вказаною адресою. Враховуючи віддаленість села від місця дислокації підрозділу, чергове відділення прибуло на місце пожежі через годину від часу виклику. Приступивши до гасіння загоряння вдалося локалізувати о 22:20, а ліквідувати на площі 80 кв.м о 23:37. Ймовірна причина займання встановлюється.

О 23:18 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу на вул. Гагаріна в с. Київка Голопристанського району. За місцем виклику було направлено співробітників 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На місці надзвичайної події вогнеборці розвідкою встановили, що горить дах приватного житлового будинку площею 60 кв.м і одна кімната в ньому. Рятувальники відразу розпочали гасіння і о 00:32 локалізували пожежу, а о 01:40 ліквідували її. Причина загоряння встановлюється.

ГУ ДСНС України у Херсонській області 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ