Підтримати нас

Троє жителів Херсонщини віддали шахраям понад 40 тисяч гривень

Автор статті
13 квітня 2024 13:36
188
Поширити:
Фото: Depositphotos

У Херсонській області троє людей втратили понад 40 тисяч гривень через шахрайські схеми.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

За словами правоохоронців, житель Великої Олександрівки втратив 14 тисяч гривень. Йому зателефонував нібито менеджер банку і повідомив про проблеми з карткою, яку треба захистити від стороннього втручання. Співрозмовник запропонував чоловіку на певний час переказати гроші на новий рахунок. 

Житель Херсона втратив 11 тисяч гривень за тією ж шахрайською схемою. Йому зателефонував невідомий, який представився начальником служби безпеки банку і виманив у чоловіка гроші.

59-річна жителька одного з населених пунктів Херсонської області втратила 16 тисяч 470 гривень.

“Жінці надійшло повідомлення в соціальної мережі про отримання грошової допомоги в мобільному додатку одного з банків. Перейшовши за посиланням у повідомленні, заявниця авторизувалась у мобільному додатку банку, після чого з її рахунку зникли гроші”, – пишуть поліціянти.
  • Нещодавно двоє жителів Херсонської області втратили 250 тисяч гривень під час покупки автомобілів онлайн. За цими фактами поліція відкрила кримінальні провадження за статтею "Шахрайство".
  • У соцмережах від імені популярної мережі супермаркетів зловмисники розповсюджують фейкові повідомлення про нібито можливість отримати тисячу гривень на банківську картку.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ