Підтримати нас

Триває розслідування щодо загибелі комбата Ігоря Гриба, який брав участь у боях на Херсонщині

06 жовтня 2024 21:59
318
Поширити:
Прощання з Ігорем Грибом. Фото: Гард.City

Командування 123 бригади Територіальної оборони проводить службове розслідування щодо з'ясування  обставин загибелі командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба.

Про це йдеться на сторінці 123 бригади ТрО.

“Це був відданий військовій справі та своїй країні військовослужбовець, командир, який піклувався про особовий склад та не стояв осторонь проблем свого військового колективу”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією Гард.City, з підполковником Ігорем Грибом попрощалися 4 жовтня 2024 року в Первомайську. Йому було 33 роки. У Ігоря залишилися батьки, сестри, дружина та донька. Поховають його в рідному селищі Криве Озеро.

Суспільне з посиланням на внутрішнє зведення з фронту, яке має у своєму розпорядженні, пише, що попередньо причиною смерті Гриба начебто визначили самогубство на командно-спостережному пункті. Також це підтвердили джерела серед військових бригади. Журналісти з’ясували, що «батальйон Гриба виконував бойові завдання на Вугледарському напрямку».

Ігор Гриб народився 1 вересня 1991 року в Кривому Озері Миколаївської області. Там пройшло його дитинство та шкільні роки.  У 2014 році пішов служити за контрактом. Гриб брав участь у боях на Савур-Могилі, в Іловайську, в обороні Мар’їнки та Красногорівки. У 2021 році очолив 186 батальйон 123 бригади територіальної оборони. Навесні 2022 року йому надали звання підполковника. Під час повномасштабного вторгнення його батальйон брав участь у боях на Херсонщині. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів