Підтримати нас

Сигнали тижня, що минув

Vgoru
Автор статті
28 березня 2016 04:44
648
Поширити:

 Народний депутат Hanna Hopko на своїй сторінці у Facebook підвела підсумки минулого тижня.

Сигнали тижня, що минув :
1. Поховали тіло Гонґадзе. Після 16 років!!! розслідування, розгляду в суді не знайдено і не засуджено замовника вбивства, який на волі.
Дві Революціі Помаранчева та Гідності не змінили злочинну правоохоронну систему Кучми-Януковича.. та корумповані суди.. Виїмка документів в Центрі протидіі корупціі як і ситуація в ГПУ лише засвідчила, що ми рухаємося не в тому напрямку. Результатів розслідування на Майдані досі нема..

2. Запізнілий публічний пост Яресько про готовність очолити уряд як реакція на поразку після усвідомлення гри/багатоходівки. Новий уряд потрібен для стабільності, а не для монополії на владу однією партією чи адміністрацією. Що далі окремо писала в пості про важливість наступного тижня..

3. Рішення БПП про позбавлення мандатів двох депутатів як і проведений утаємничений з'їзд Самопомочі, де після ухвалення закону про партійну диктатуру (3700) почистили списки кандидатів в парламент, за яких в 2014 проголосували громадяни - лише підкреслила гостру необхідність створення справжніх партій в Украіні.

4. З Херсона до Черкас як із Кіровограда до Херсона добратися по бездоріжжю довше, ніж долетіти до Ньй Йорку . Громади в різних регіонах чекають на роботу влади в Києві, ефективності від місцевої влади (чимало скарг на низьку якість кадрів на місцях) та розраховують на кошти від держфонду регіонального розвитку . Потрібно відновлювати економіку, створювати робочі місця.

5. Керрі не відвідав Савченко .. Лише проговорив ситуацію з Лавровим.. Прикро. Подивимося, що буде за два тижні..

6. Папа омив ноги біженцям. Процедура смирення.. Так бракує нашим політикам.. Хоча Папа розчарував після зустрічі з КГБістом Кирилом..
Подвійні стандарти притаманні і церкві.. Не можна служити і Богу і мамоні водночас..

7. вибори в Кривому Розі. результат очікуваний після того як самопоміч спершу підтримала кандидата від Коломойського за різними версіями, а тоді висунула Семена, мобілізувавши бабусь.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ