Підтримати нас

Свято з ароматоми каналізації

Автор статті
22 жовтня 2018 14:54
707
Поширити:

З “легких” голосів депутатів на сесії міської ради, що відбулася 19 жовтня, було вирішено забрати 130 тисяч гривень, відведених на ремонт каналізаційної системи в селещі Зеленівка, на проведення культурного заходу.

Депутат міської ради від ВО Свобода Іван Горланов висунув пропозицію з голосу замовити патріотичну виставу для дітей в Херсонському академічному театрі ляльок.

Але депутати під час обговорення вагалися, адже задля внесення додаткових коштів на не передбачений досі в проекті бюджету захід потрібно було звідкись їх забрати, аби бюджет залишався збалансованим.

Несподівано в останній момент голова бюджетної комісії та депутат від Самопомочі - Руслан Рубан, запропонував “віддати” 130 тисяч гривень на замовлення вистави за рахунок коштів, що були закладені на ремонт каналізації в Зеленівці. Цікаво, що саме це селище знаходиться у виборчому окрузі Рубана.

Іван Горланов, немов перебуваючи у стані передвиборчої агоніі, вже встиг браво відрапортувати перед виборцями на своїй сторінці в фейсбуці про чергову перемогу:

“Мною, як депутатом від ВО Свобода, було запропоновано внести у бюджет кошти на постанову патріотичної вистави в Херсонському академічному театрі ляльок. Херсонська міська рада підтримала цей проект! Вистава буде спрямована на патріотичне виховання наших діточок, які будуть розбудовувати нашу державу після нас!!!Дякую всім колегам, які підтримали мою ініціативу, особлива вдячність голові бюджетній комісії Руслан Рубан за знайдений резерв в міському бюджеті!!! Підтримаємо культуру разом!!!”

Але чому тоді мешканці Зеленівки мають жертвувати своїм добробутом заради проведення культурного заходу, котрий окрім благої мети патріотичного виховання дітей, може також слугувати додатковим піар-майданчиком для депутатів?

Якими ще несподіванками “порадують” депутати мешканців Херсона, дізнаємося на продовженні сесії в понеділок, 29 жовтня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ