Підтримати нас

Судитимуть жителя Херсонщини, який працював в окупаційній адміністрації

Вгору
Автор статті
26 лютого 2024 17:12
337
Поширити:

Прокурори скерували до суду справу жителя Херсонщини за фактом колабораційної діяльності. У серпні 2022 року він обійняв посаду заступника голови окупаційної Каховської військово-цивільної адміністрації.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура. У тексті підозри Офісу Генерального прокурора йшлося про 63-річного Ігоря Деменка, жителя Каховки.

На цій посаді чоловік організовував роботу відділів культури та спорту. Контролював соціальну галузь та координував функціонування дошкільних та загальноосвітніх закладів, створених окупаційною владою на базі захоплених освітніх закладів Каховського району, стверджують правоохоронці. 

За даними слідства, до окупації регіону чоловік працював у Каховській школі вчителем географії. У 2019 році вів військово-патріотичний гурток. До цього за корупцію був звільнений із посади директора цього закладу.

  • За колабораціонізм перед судом постане житель Херсонської області, який у період окупації обійняв посаду начальника “департаменту зовнішніх зв’язків та внутрішньої політики” в незаконній адміністрації Херсонської області.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ