Підтримати нас

Стихійне лихо на Херсонщині: на вулицях обласного центру задіяли техніку для відкачки води

Автор статті
01 жовтня 2020 08:00
769
Поширити:

Лише протягом двох-трьох останніх днів вересня на Херсонщину встигло обрушитися одразу кілька стихійних лих. Після урагану з торнадо, який супроводжувався дощами і грозами, у Великій Олександрівці поліція, рятувальники і місцеве населення ліквідовують наслідки: латають зірвані дахи, відкачують воду з затоплених вулиць.

А вже з 29 вересня ту ж процедуру - відкачування води - довелося проводити і в обласному центрі.

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Херсоньскій області, внаслідок сильної зливи сталось підтоплення вулиць у Корабельному мікрорайоні. Так, о 23:56 29 вересня на ліквідацію наслідків негоди по вулицям Робоча, Восьма Західна, Докучаєва, Вільхова, Островського та провулок Червоний було направлено рятувальників 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Корабельного району та рятувальників аварійно-рятувального загону спеціального призначення обласної ДСНС. За допомогою двох мотопомп вони відкачували воду з вулиць та присадибних ділянок. Також рятувальники розчищали забиті сміттям ливнівки для кращого відходу дощових мас. 

У відомстві повідомляють, що через проливний дощ опинились у воді приватні садиби та чотири будинки, розташовані у балці на перехресті вулиць Докучаєва та Островського, та зафіксовані окремі випадки підтоплень дворів по вулицях Пятій Західній та Української Армії. Усього задіяно 8 рятувальників та 2 мотопомпи. На даний час підтоплень немає.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ