Підтримати нас

Студентів з окупованих територій братимуть “спостерігачами” на незаконних виборах президента РФ

Вгору
05 лютого 2024 16:01
285
Поширити:

У межах майбутніх виборів президента РФ у березні, на окупованих територіях обирають “спостерігачів” серед студентів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У матеріалі йдеться, що завданням “спостерігачів” буде організація фальсифікацій. Окупаційні органи влади поставили університетам план із кількості студентів, необхідних для роботи на виборах.

Від кожного ВНЗ у виборах мусять узяти участь “студенти-спостерігачі”. Спершу вони пройдуть навчання й отримають інструкції щодо майбутніх фальсифікацій виборів, пише ЦНС.

  • Російська Рада федерації на засіданні 7 грудня призначила дату президентських виборів у Росії на 17 березня 2024 року. У разі перемоги на наступних виборах Путін буде президентом РФ до 2030 року.
  • У розвідці Великої Британії 17 грудня заявили, що російська влада може вдаватися до фальсифікацій на президентських виборах на окупованих територіях України, аби досягти “правильних” результатів, оскільки хоче створити враження легітимності російського вторгнення.
  • У вересні 2023 року Росія провела незаконні вибори на окупованих територіях України. Рада Європи засудила ці незаконні вибори і назвала їх такими, що порушують міжнародне право, а їхній правовий статус – нікчемним. Російська влада заявила, що кандидати від путінської партії нібито лідирували в Херсонській області.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ