Підтримати нас

США пред'явили звинувачення семи офіцерам ГРУ

Автор статті
04 жовтня 2018 14:29
669
Поширити:

Міністерство юстиції США звинуватило сімох офіцерів російської військової розвідки в спробі зламати мережі антидопінгових агентств та інших організацій.

Як передає AP, звинувачення пред’явлено співробітникам Головного управління генштабу ВС РФ, раніше відомого як ГРУ. Їх звинувачують в кіберзлочинах проти антидопінгових агентств і їхніх офіційних представників, спортивних федерацій і майже 250 спортсменів.

За даними обвинувачів, росіяни також причетні до хакерських атак на ядерноенергетичну компанію Westinghouse, що розташована в Пенсильванії, і Організацію із заборони хімічної зброї, яка займається розслідуванням хімічних атак в Сирії і отруєнням колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля.

В обвинувальному акті йдеться, що хакерські атаки, як правило, проводилися за допомогою сервісів віддаленого управління. У разі невдачі, хакери намагалися зламати мережі на місці. Для цього підготовлені співробітники ГРУ "подорожували" зі спеціальним обладнанням, завдяки якому можна було перехопити сигнал Wi-Fi.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ