Підтримати нас

Спортсменка з Херсонщини здобула призові місця на чемпіонаті Європи з сумо

29 червня 2024 20:00
314
Поширити:
Фото: Ірина Загребельна

26 травня 2024 року на чемпіонаті Європи з сумо в Греції спортсменка з села Борозенське Херсонської області 25-річна Ірина Пасічник виборола друге місце в індивідуальному заліку, і перше у складі команди.

Про це розповіла завідувачка у Борозенської сільської бібліотеки Ірина Загребельна на своїй сторінці у фейсбуці.

Ірина Пасічник випускниця Херсонського вищого училища фізичної культури та Херсонського державного університету. Влітку 2024 року у Франції вона братиме участь у чемпіонаті світу з пляжної боротьби.

Спортивні досягнення Ірини Пасічник

У 2017 році вона стала чемпіонкою України з вільної боротьби серед чоловіків і жінок до 23 років, срібною призеркою чемпіонату світу серед військовослужбовців (Клайпеда) та чемпіонату України з вільної боротьби серед дорослих.

У 2018 році здобула срібло на чемпіонаті України серед жінок.

У 2019 срібна призерка чемпіонату України, бронзова призерка XXIII міжнародного турніру з боротьби, присвяченого видатним спортсменам та тренерам України та перших Всесвітніх пляжних ігор в Катарі.

У 2021 році Ірина стала чемпіонкою України з пляжної боротьби та срібною призеркою на серійному чемпіонаті світу з пляжної боротьби.

У 2022 році спортсменка здобула золоту медаль у міжнародному рейтинговому турнірі з сумо “ERD OPEN CUP” в Угорщині у складі національної збірної України.

  • У столиці Великобританії Лондоні з 1 по 14 липня пройде міжнародний турнір з великого тенісу Вімблдон. В основній сітці жіночого одиночного розряду виступатимуть вісім українських тенісисток, двоє з яких із Херсонщини.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів