Підтримати нас

Спортсмени з Херсонщини посіли призові місця на Кубку України з веслування

28 травня 2024 11:56
184
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

У місті Умань Черкаської області в акваторії озера Осташівка пройшов Кубок України з веслування на байдарках і каное. Херсонську область представили шестеро вихованців Херсонської школи вищої спортивної майстерності та ДЮСШ “Спартак”.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Участь у змаганнях, які тривали 5 днів, взяли майже чотири сотні спортсменів з усієї України.

Херсонські спортсмени здобули сім нагород – 3 золоті, 1 срібну та 3 бронзові медалі.

Фесун Мішель посіла 1 місце в байдарці двійці та четвірці, 3 місце в байдарці одиночки на дистанції 500 метрів серед юніорок. Також веслувальниця виконала норматив майстра спорту України.

Білоус Іван здобув 1 місце в каное одиночці на дистанції 200 метрів, 2 місце в каное двійці (мікс) та 3 місце в каное двійці на дистанції 500 метрів.

Байрамов Тофіг посів 3 місце в збірному екіпажі байдарки четвірки на дистанції 200 метрів.

Фесун Мішель і Білоус Іван увійшли до складу національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи, який пройде 27-30 червня 2024 року у Словаччині та чемпіонаті світу 17-21 липня 2024 року у Болгарії серед юніорів та молоді до 23 років.

  • Херсонські веслувальники на байдарках і каное Олександр Зайцев та Анастасія Рибачок посіли призові місця у перших фіналах Кубка світу, які відбулись у польському місті Познань.
  • Кваліфікаційна регата з академічного веслування відбулась у Швейцарії. Веслувальники боролись за право участі в Олімпійських іграх 2024 року. У змаганнях взяли участь четверо спортсменів із Херсона.

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів