Підтримати нас

Херсонські веслувальниці візьмуть участь в Олімпійських іграх 2024 року

22 травня 2024 13:14
144
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

Кваліфікаційна регата з академічного веслування відбулась у Швейцарії. Веслувальники боролись за право участі в Олімпійських іграх 2024 року. У змаганнях взяли участь четверо спортсменів з Херсона.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

У змаганнях взяли участь спортсмени “Херсонської школи вищої спортивної майстерності” Дудченко Катерина, Селіванов Олексій, Боклаженко Максим та Гула Дмитро.

Катерина Дудченко зі Скадовська у складі жіночого екіпажу парної четвірки здобула олімпійську ліцензію і посіла друге місце на дистанції 2 тисячі метрів у кваліфікаційному турнірі.

До складу екіпажу також увійшла спортсменка Херсонської школи  академічного веслування Дарина Верхогляд.

  • Вихованці Херсонської школи вищої спортивної майстерності на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное вибороли 3 золоті нагороди.
  • Раніше вихованець Херсонської федерації академічного веслування Станіслав Ковальов разом зі своїм напарником Ігорем Хмарою посіли перше місце на Чемпіонаті Європи з академічного веслування в легких парних двійках.
  • Також на Чемпіонаті Європи з академічного веслування, що проходив в Угорщині, українські спортсменки здобули срібні медалі. Серед них Україну представляла веслувальниця з Херсона Катерина Дудченко.

Підтримайте незалежну журналістику. Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів