Підтримати нас

Спалах інфекції не дозволив “Таврії” зіграти з ФК “Миколаїв”

Автор статті
16 листопада 2021 09:26
928
Поширити:

Уже вдруге цього сезону сімферопольська “Таврія” не вийшла на поле для ​​матчу зі своїм суперником. І вина тут зовсім не "Таврії": обидва рази ігри довелося переносити через ситуацію в суперників.

Перший матч було скасовано ще в середині сезону, коли ФК "Суми" не зміг підготувати стадіон до гри з сімферопольською командою. І ось, уже у 18-му турі, – нові неприємності. "Таврія" мала грати на стадіоні в селі Мар'янівка Каховського району з клубом "Миколаїв". Але в останній момент надійшла резолюція з Української асоціації футболу, яка наказувала матч скасувати. Причина – одразу 13 гравців миколаївського клубу заразилися коронавірусом COVID-19. Крім того, ще кілька футболістів основного складу травмовані та не можуть допомогти клубу. За такої ситуації, само собою, “Таврія” отримувала велику перевагу, але навряд чи вона була б сумісною зі спортивним принципом.

Дати, на які перенесено обидва матчі, поки що невідомі. Швидше за все, вони відбудуться вже навесні. Хай там як, з урахуванням цих двох зустрічей "Таврія" вже може розраховувати на потрапляння до п'ятірки групи "Б" Чемпіонату України з футболу в другій лізі. Звісно, ​​якщо обидва матчі виграє.

У той самий час, херсонський "Кристал" свій матч провів і навіть сенсаційно у ньому виграв. "Синьо-зелені" грали з тими ж "Сумами". Обидва голи в другому таймі забив Владислав Клюєв. Підсумок - 2:0 на користь "Кристала". Це лише друга перемога херсонців у сезоні. "Кристал" залишається на 15 місці в турнірній таблиці.

Зрештою, "Енергія" з Нової Каховки поступилася в гостях команді "Вікторія" з рахунком 1:3. У цьому матчі футболісти з Херсонщини повели у рахунку на 22 хвилині після удару Євгена Андрощука, але “Вікторія” зрівняла рахунок уже за хвилину. Потім було видалення Володимира Біжка, і в другому таймі “Енергія” пропустила ще два голи, на які не зуміла відповісти.

"Енергія" після цього матчу залишається на 14-му місці з 14 очками.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ