Підтримати нас

Скільки та на які об’єкти у Чорнобаївській громаді підуть фінанси з бюджету області

16 вересня 2024 17:51
266
Поширити:
Фото: Херсонська МВА

З обласного бюджету Херсонської області за обласною програмою розвитку територій на 2024 – 2027 роки заплановано фінансування двох об’єктів на території Чорнобаївської громади.

Про це йдеться у відповіді на запит “Вгору” від Херсонської ОВА.

Місцева влада запланувала капітальний ремонт будівлі закладу дошкільної освіти Киселівський ясла-садок «Сонечко» Чорнобаївської сільської ради Херсонського району. Кошти на ремонт покриють коштом залишку субвенції з державного бюджету.

Наразі касові видатки склали 3 мільйони 56 тисяч гривень при запланованих 19 мільйонах 175 тисячах 600 гривнях. Шляхом співфінансування, наданого з бюджету Чорнобаївської громади, касові видатки склали 10 мільйонів 18 тисяч 700 гривень при запланованих 6 мільйонах 324 тисячах 500 гривнях.

Кошти виділять і на проєктно-кошторисну документацію для проєкту “Нове будівництво протирадіаційного укриття Киселівського ліцею Чорнобаївської сільської ради”. Наразі касові видатки з обласного бюджету при запланованих 173 тисячах гривень не здійснювались.

Загалом на території Чорнобаївської громади налічується 1 тисяча 572 пошкоджених та 323 зруйнованих об’єкти. Наразі відновлено 49 об’єктів, з них 47 приватних будинків за програмою “Пліч-о-пліч”. Також 1 заклад загальної середньої освіти та 1 заклад охорони здоров’я відновили за кошти благодійних організацій.

  • У Високопільській громаді на ремонт дитсадка, двох шкіл та спорудження очисних споруд спрямували 46 мільйонів 700 тисяч гривень. На об'єктах продовжують працювати будівельники.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів