Підтримати нас

Скільки дітей з Херсонщини взяли участь у програмах оздоровлення у 2024 році

16 жовтня 2024 20:52
79
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

У 2024 році участь у програмах оздоровлення взяли 1 тисяча 305 дітей з Херсонської області, вони мали змогу відпочити як в українських, так і закордонних закладах для відновлення здоров'я та психологічної реабілітації.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

У дописі йдеться, що загалом в Україні відпочили 805 дітей. Вони проходили оздоровлення у різних санаторіях і центрах реабілітації, зокрема в дитячому медичному центрі “Джерело” у Києві, санаторіях Косів і Прикарпатський, а також у Міжнародному дитячому центрі “Артек” в Києві та Закарпатській області. Окрім того, частина дітей поїхала на терапевтичний відпочинок у Карпати, організований благодійниками.

Закордоном відпочили 500 дітей. Вони відвідали Польщу, Францію, Румунію, Азербайджан та Грецію за запрошеннями міжнародних благодійних організацій та фондів.

  • Пілотний проєкт програми “єОздоровлення”, який працює за принципом “гроші ходять за дитиною”, стартував торік. Майже 2 тисячі дітей із малозабезпечених сімей відпочили. У 2024 році проєкт продовжили. Хто може скористатися послугою “єОздоровлення”, дізнавалася журналістка “Вгору”.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів