Підтримати нас

Синоптик розповів про погоду на Херсонщині на наступні п'ять днів

Автор статті
09 січня 2024 08:03
1,048
Поширити:

Наступні 4-5 днів на Херсонщині буде доволі прохолодно. Температура знизиться до 5-6 градусів морозу.

Про це в коментарі Медіаплатформи “Вгору” повідомив начальник херсонського обласного центру гідрометеорології Юрій Кіріяк. 

За його словами, удень температура буде підійматися до нуля. У деякі дні очікують плюсові температури. Опадів не передбачують.

“Суттєві зміни погоди ми очікуємо десь після 15 січня. Будуть доволі комфортні температури. Тобто удень буде до 10 градусів тепла”, – говорить Юрій Кіріяк.

Він зазначив, що зараз на всій Херсонщині температура приблизно однакова – нижче нуля. 

“Ця погода на всій території Херсонської області. І циклон, який пройшов, він накрив у тому числі й Крим”, – додає Юрій Кіріяк.

У Херсонській громаді готуються до погіршення погоди. Фотокореспондент Медіаплатформи “Вгору” повідомляв, що 8 січня в Херсоні комунальники посипали дороги піском. Зранку 9 січня вони мали посипати пішохідні доріжки та біля зупинок громадського транспорту.

Через погіршення погоди всі світлофори в Херсонській громаді працюватимуть у режимі жовтого миготливого сигналу. 8 січня три машини з’їхали з твердого покриття автомобільної дороги, через ожеледицю в Бериславському районі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ