Підтримати нас

Сили оборони атакували зосередження військ РФ у Скадовському районі на Херсонщині

Vgoru
22 липня 2023 09:32
1,582
Поширити:

Авіація та ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони 21 липня уразили сектор зосередження військ РФ у тимчасово окупованому Скадовському районі на Херсонщині.

Про це повідомив речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

У результаті знищені 24 військовослужбовці РФ, дві пускові установки ЗРК С-300, три одиниці автобронетанкової техніки та склад БпЛА. Сили протиповітряної оборони нейтралізували два безпілотних розвідники "Орлан-10" та "Мерлін", йдеться в дописі.

Також речник повідомив, що за попередні три доби додатково знищені 18 військових РФ, чотири складових ЗРК С-300, дві одиниці автотехніки, серед яких командно-штабна машина та два склади з боєприпасами в Олешках та Новій Збур’ївці.

У нічних атаках є певне затишшя, вочевидь відбувається переформатування сил, підбір тактики, накопичення елементів ураження, пише Назаров.

Нагадаємо, за минулу добу, 21 липня, російські війська 63 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 414 снарядів з різних видів зброї. Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Зранку, 21 липня, російські військові обстріляли село Золота Балка, Новоолександрівської громади. Унаслідок влучання в школу пошкоджено приміщення спортивного залу. Люди не постраждали.

 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ