Підтримати нас

Шуби для жінок, як справжній індикатор стильного образу

Vgoru
Автор статті
14 січня 2021 10:00
961
Поширити:

Шуби — омріяний подарунок для кожної жінки.

Жіночі бажання бувають надзвичайно різноманітні, проте про одне із них можна почути дуже часто — це елегантна брендова шуба. Ні для кого не секрет, що шуби почали виготовляти та носити близько 800 років тому. Тоді вони вважалися найтеплішим верхнім одягом та могли зігріти навіть під час сильних морозів. Сьогодні цей предмет гардеробу також відрізняється особливою здатністю теплозбереження, але все частіше його обирають через непідвладність модним тенденціям та стильний зовнішній вигляд. 

Зараз, коли ледь не кожна людина намагається піклуватися про екологію та навколишнє середовище, навіть знамениті бренди надають перевагу не хутру, а хутряним замінникам. Саме тому багато виробів виготовляють з таких матеріалів, як поліестер, поліакрил та акрил. Такі “еко-шуби” мають ряд значних переваг: 

  • легке очищення від забруднень; 
  • міцність та довговічність матеріалів; 
  • прийнятна вартість; 
  • стійкість до низьких температур; 
  • збереження фауни. 

Штучні матеріали почали використовувати провідні дизайнери та всесвітньо відомі Будинки моди, тому можна сміливо говорити, що це новий eco-friendly тренд. Серед відомих брендів, які відмовилися від використання натурального хутра, ми зупинимося на американському GUESS та німецьких торгових марках BOSS та HUGO. В асортименті першого є моделі подовжені та укорочені, класичні чорні, світлі бежеві та оригінальні варіанти з брендованими паттернами. BOSS може похвалитися дуже стильною моделлю бежевого кольору з довжиною трохи нижче коліна. Вона виглядає надсучасно та дуже трендово. HUGO може запропонувати кожушок чорного кольору на блискавці — це такий лаконічний та універсальний варіант, який буде добре комбінуватися з різними стилями. 

Також варто зазначити, що шуба — це практична річ, яка виглядає гармонійно майже з усім. Жінки та ділові бізнес-леді зазвичай обирають класику: брюки з блузою, спідницю або сукню, а молоді дівчата можуть проводити експерименти з джинсами, світшотами та улюбленими кросівками чи черевиками. В наш час це спосіб виділитися серед інших та показати свій власний стиль і погляд на моду. Fashion world завжди відкритий для польоту фантазії та втілення найсміливіших ідей.

Обрати та придбати свою брендову шубу можна в інтернет-магазині ULTRASHOP. Широкий вибір, моделі на будь-який смак, тільки оригінальні товари — все це та багато іншого можна знайти на сторінках сайту ultra-shop.com/ua.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ