Підтримати нас

Сезон ремонту доріг. У Херсоні “взялися” за вулицю Івана Богуна

Автор статті
08 липня 2021 13:30
1,114
Поширити:

Днями виконуючий обов'язки заступника Херсонського міського голови Юрій Стельмашенко розповів журналістам про те, як цьогоріч в обласному центрі буде проводитися поточний і капітальний ремонт дорожнього покриття на автотрасах.

Також чиновник відповів на деякі питання херсонців, які ті ставили в пості прес-служби міськради, розміщеному в Фейсбуці. Про це можна почитати у статті: "У міській раді розповіли, як намагатимуться ремонтувати дороги".

Серед об'єктів поточного ремонту вказувалася і вулиця Івана Богуна в Шуменському мікрорайоні. Минуло кілька днів, і жителі мікрорайону переконалися, що ремонт дороги на цій вулиці, дійсно, стартував. У роботі задіяно кілька одиниць спеціальної техніки та близько двох десятків робітників.

Для початку дорожники взялися за асфальтове покриття на ділянці від Білозерської площі до вулиці Людвіка Заменгофа (уздовж житлового будинку номер 103, який херсонці через його довжину називають "Китайською Стіною"). Тут на одній зі смуг дороги застосовують грейдер, який спочатку прибирає старий шар покриття. Згодом такі ж процедури будуть пророблені на протилежній смузі, після чого дорогу покриватимуть новим шаром матеріалу. 

На час робіт транспортний потік, що прямував вулицею Івана Богуна, буде дещо ускладнений, тому що рух на одній зі смуг перекрито.

Зазначимо, що в цьому місці, крім інших транспортних засобів, активно рухаються автобуси пасажирських маршрутів №№4, 29 і 48.

Фото Миколи Овчаренка

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ