Підтримати нас

СБУ повідомила про підозру окупаційному голові Генічеського управління водного господарства Володимиру Косову

Vgoru
Автор статті
17 травня 2023 08:50
667
Поширити:

Правоохоронці повідомили про підозру в пособництві державі-агресору начальнику Генічеського міжрайонного управління водного господарства Володимиру Косову. 

Відповідний документ опублікований на сайті Офісу генпрокурора України.

 

 Володимир Косов праворуч. Фото Центру журналістських розслідувань.

За даними слідства, підозрюваний погодився обійняти посаду начальника Генічеської ділянки “Басейнового управління водних ресурсів Херсонської області”, яке захопили окупаційні війська. Після захоплення селища Новоолексіївка Косов розмістив на території управління російську техніку та їхній особовий склад. 

Потім він агітував місцеве населення працевлаштовуватися на підприємство, організовував видачу зарплатні в рублях. У квітні 2023 року Косов зареєструвався кандидатом від російської партії “Єдина Росія” та очолив окупаційну “Федерацію боксу Генічеського району”. 

Наразі йому загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Раніше ми повідомляли, що керівник Херсонської міської військової адміністрації звільнив із посади директора комунального підприємства «Херсонський комунальний транспортний сервіс» Олександра Коржа. З 10 червня буде звільнений Віктор Скобліков, який керував херсонським водоканалом. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ