Підтримати нас

Звільнили двох керівників комунальних підприємств, які співпрацювали з росіянами

Vgoru
Автор статті
16 травня 2023 12:02
1,307
Поширити:

Керівник Херсонської міської військової адміністрації звільнив із посади директора комунального підприємства «Херсонський комунальний транспортний сервіс» Олександра Коржа. З 10 червня буде звільнений Віктор Скобліков, який керував херсонським водоканалом. 

Про це Роман Мрочко повідомив у Телеграм.

Служба безпеки України повідомила про підозру за статтею «Пособництво державі-агресору» колишньому директору КП “Херсонський комунальний транспортний сервіс” Олександру Коржу у квітні 2023 року. За даними слідства він співпрацював з окупантами, надавав їм транспортні засоби для перевезення в’язнів херсонської колонії на фортифікаційні роботи в Миколаївську область. Також організовував ремонт машин військових РФ. Під час псевдореферендуму наказав працівникам підприємства розміщати в автобусах листівки із закликом до участі в “голосуванні”.

Служба безпеки України повідомила про підозру в державній зраді Віктору Скоблікову в серпні 2022 року. Він змушував підлеглих надавати окупантам техніку водоканалу для будівництва оборонних позицій навколо Херсона. Також, Скобліков “роздавав” вказівки робітникам відвідувати заходи, влаштовані росіянами – Міжнародний день солідарності трудящих (1 травня) та “День Перемоги”. 

Раніше ми повідомляли, що гауляйтеру села Раківка на Херсонщині Сергію Змієвському загрожує до 10 років ув'язнення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ