Підтримати нас

Рятувальники в Тягинській громаді на Херсонщині отримали спецодяг від благодійників

Vgoru
Автор статті
18 серпня 2023 13:36
449
Поширити:

Днями пожежники нового підрозділу пожежно-рятувальної служби в Тягинській громаді на Херсонщині отримали спецодяг від благодійників.

Про це повідомляє ХОВА.

Фото зі сторінки ХОВА у телеграмі

Як зазначається, пожежники отримали каски, чоботи, пожежні рукави. Допомогу передали благодійний фонд «Корона Князів Острозьких» та волонтери з Норвегії.

“І щойно надійшла допомога, спецзасоби стали в пригоді. Сьогодні росіяни вчергове обстріляли громади. І на ліквідацію займань, які виникли на місцях влучань, пожежники вирушили в новому спорядженні”, — ідеться в дописі.

Нагадаємо, у Бериславському районі відкрили новий підрозділ місцевої пожежної охорони. Він базуватиметься в селищі Калинівка та буде обслуговувати всі населені пункти громади.

Роман Сірко під час прямого ефіру Медіаплатформи “Вгору” розповів, що росіяни під час “евакуації” з правого берега Херсонщини викрали або пошкодили, або знищили все майно пожежно-рятувальних підрозділів області. Нині створюється резерв пожежної техніки та обладнання для підрозділів Лівобережжя, який окупований росіянами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ