Підтримати нас

Розшукуються господарі врятованих тварин із Херсона, яких евакуювали до Дніпра

Vgoru
Автор статті
19 червня 2023 15:03
1,230
Поширити:

Через підрив Каховської ГЕС до Дніпра евакуювали 50 тварин. Нині через координаційні чати волонтери розшукують господарів врятованих тварин.

Про це повідомляє Дніпровська ОВА.  

Протягом тижня волонтери з Дніпровського Центру допомоги тваринам здійснювали рятувальні операції, щоби врятувати тварин, які постраждали від повені на території Херсонщини.

З підтоплених територій Херсона евакуювали близько сотні тварин до Миколаївщини, де облаштований опорний пункт. З нього тварин везуть у різні куточки країни.

«Чималу кількість котів і собак ця трагедія розлучила з господарями. Нині через координаційні чати розшукуємо їх, – каже волонтер. – Першим знайшли господаря песика, на ім'я Болт. Та виявилося – він на фронті. Тож згодився, аби улюбленця влаштували в гарні руки. Він уже в родині. І не відходить від господарки. Тепер його звуть Жучок».

Нагадуємо, що жителі міста Херсона та області можуть звернутися до державної установи ветеринарної медицини, аби вакцинувати своїх тварин від сказу.

З фото та відеоматеріалів із БПЛА, які вивчили фахівці Укргідроенерго, відомо, що рівень води в Каховському водосховищі може бути нижче 7 метрів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ