Підтримати нас

Росіяни прикриваються цивільними, які евакуювалися від підтоплення

Vgoru
Автор статті
08 червня 2023 15:45
571
Поширити:

На Херсонщині росіяни продовжують використовувати наслідки скоєного ними теракту на Каховській ГЕС у своїх цілях. Зокрема, людей, які евакуювались із затоплених міст і сіл, розселяють у пансіонатах та базах відпочинку, де вже розміщені військові підрозділи. Так, окупанти прикриваються цивільним населенням.

Про це повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні. 

Також на Херсонському напрямку противник продовжує вести оборонні дії. Ворог обстріляв артилерією Берислав та Антонівку Херсонської області та Херсон.

Нагадаємо, росіяни атакували Херсон під час евакуації населення 8 червня. Зафіксовані “прильоти” в центрі міста, Корабельному районі та деяких старостатах. Зараз відомо про 9 постраждалих. Інформація про загиблих наразі не надходила, потерпілим надається медична допомога. Серед поранених – двоє працівників ДСНС, поліціянт, лікар та волонтер із Німеччини. 

Учора, 7 червня, росіяни обстріляли село Одрадокам'янка в Бериславському районі фосфорними снарядами. Протягом доби, 7 червня, під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новорайська, Новоолександрівська та Тягинська територіальні громади. Серед них – місто Берислав, села Червоний Маяк, Золота балка, Львове, Тягинка та Одрадокам'янка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ