Підтримати нас

Росіяни атакують місця евакуації людей у Херсоні. ОНОВЛЕНО

Vgoru
Автор статті
08 червня 2023 12:08
1,113
Поширити:

Росіяни атакують волонтерів, херсонців, працівників, які допомагають евакуювати місцевих сьогодні, 8 червня. Зафіксовані “прильоти” в центрі міста, Корабельному районі та деяких старостатах.

Про це повідомляє у своєму відеозверненні керівник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Також очільник повідомив, що рівень води впродовж 4 годин не збільшується. “Розраховуємо, що до кінця дня рівень почне зменшуватися”, — сказав він.

МВС України передає, що зараз відомо про вісім постраждалих. Інформація про загиблих наразі не надходила, потерпілим надається медична допомога.

За даними Херсонської обласної прокуратури, правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.1, ч.2 ст. 438 КК України). 

Також повідомляється, що в одному із сіл через обстріли травмовано четверо місцевих мешканців. Також пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури.

Начальник Херсонської ОДА інформує, що у Херсоні постраждали 9 людей. Усім пораненим лікарі надають необхідну допомогу.

Серед поранених – двоє працівників ДСНС, поліцейський, лікар та волонтер з Німеччини. 

Нагадаємо, на Херсонщині, рятуючи людей від затоплення, загинув воїн Володимир Кавуліч (Кабанчик). Учора, 7 червня, у районі Херсона, коли воїн прямував на допомогу місцевим мешканцям, сильна течія затягнула його човен під баржу. Разом із Володимиром загинув побратим «Юг». Чоловік брав участь у визволенні Херсона та області. За дві доби під керівництвом Володимира було врятовано понад 130 херсонців.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ