Підтримати нас

Росіяни обстрілюють житлові квартали Херсона. П'ять людей поранені. ОНОВЛЕНО

Vgoru
11 липня 2023 11:23
554
Поширити:

Росіяни сьогодні обстрілюють житлові квартали Херсона. На цю хвилину відомо про влучання в гуманітарний штаб та щонайменше пʼять житлових будинків. 

Про це повідомляє очільник ХОДА Олександр Прокудін.

Раніше повідомлялося, що окупанти обстріляли гуманітарний штаб у Херсоні. Сама будівля в Суворовському районі, де містяни отримували допомогу, зазнала пошкоджень. 

Херсонська прокуратура розпочала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. За оновленими даними, унаслідок обстрілу травми різного ступеня отримало п'ять людей, серед яких дитина. За інформацією Прокудіна, постраждала 8-річна дівчинка, в якої діагностували поранення середнього ступеня тяжкості. У 68-річного чоловіка – важкі поранення. Йому уламками травмувало голову, шию, грудну клітину, руки та ноги. Двоє людей, 56-річна жінка та 52-річний чоловік, дістали поранення середнього ступеня тяжкості. Ще один чоловік постраждав у Кіндійці.

Пошкоджено гуманітарний штаб, будинки, господарські споруди, газопровід та лінії електропередач. Як зазначається, у місцях обстрілів сталися пожежі. На місцях працюють рятувальники та медики.

Сьогодні, 11 липня, російська армія вдарила з “Градів” по селу Софіївка Станіславської громади. Унаслідок цього загинула жінка, ще один чоловік дістав поранення.

Учора один чоловік отримав поранення в селі Золота Балка Бериславського району. Окупанти скинули вибухівку з БПЛА. Російські військові влучили в житловий будинок у селі Інженерне, унаслідок чого постраждали дві жінки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ