Підтримати нас

Росіяни атакували Херсонщину пів тисячею снарядів. Одна людина загинула, п'ять – поранені

Vgoru
14 жовтня 2023 06:19
598
Поширити:

За минулу добу, 13 жовтня, росіяни 117 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 574 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ПТРК, авіації та БПЛА. Через російську агресію одна людина загинула, п’ять – дістали поранень. 

Про це повідомив очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 24 рази, використавши 109 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Антонівці, Інженерному, Наддніпрянському, Садовому, Степанівці, Придніпровському та Зимівнику. Уночі артилерією обстріляли Інженерне та мінометами Херсон. По Херсону випустили 32 снаряди.

Російські військові поцілили  в житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу, підприємство та територію інженерної споруди в Херсонському районі; бібліотеку та підприємство в Херсоні.

Учора, внаслідок обстрілу передмістя Херсона, двоє людей потрапили в лікарню – 42-річна жінка та 52-річний чоловік, які перебували в будинку. 

Раніше в Бериславі окупанти атакували дронами автівку з подружжям, 34–річна жінка загинула, а чоловіка у важкому стані доставили до лікарні. Ще двоє людей отримали поранення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ