Підтримати нас

російські військові в Херсоні очікують нових обстрілів ЗСУ та посилюють охорону

Vgoru
23 липня 2022 11:26
1,497
Поширити:

Окупанти вводять додаткові обмеження для підрозділів військових рф у Херсоні через можливі обстріли українських захисників.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Зі стройового плацу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ (школа поліції) прибрали легкову та вантажну техніку, яка кілька місяців розташовувалася там. Особовий склад розміщується на 1 поверсі та в підвальному приміщенні. Пересувається територією у вечірній та нічний час.

Периметр посилено охороняють – снайпери постійно спостерігають за приватними та багатоповерховими будинками. Якщо помічають щось підозріле у вікнах, то у квартиру терміново направляється група російських військових. Обшукують житло, забирають гаджети та проводять допит. Окупанти так перевіряють мешканців на предмет співпраці з українськими спецслужбами.

Після масованих вогневих ударів ЗСУ, військовослужбовцям 1, 2 армійських корпусів збройних сил рф заборонено переміщення військової техніки у світлу пору доби під час перевезення особового складу та військових вантажів. Транспорт переобладнують та маскують.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів