Підтримати нас

Росіяни з артилерії обстріляла Білозерку на Херсонщині. Травмовані шестеро людей

Vgoru
Автор статті
10 серпня 2023 09:26
385
Поширити:

Сьогодні, 10 серпня, російська армія з артилерії обстріляла Білозерку. Унаслідок російської агресії травмовані шестеро людей.

Про це повідомив начальник ХОДА Прокудін.

Як зазначається,  під вогнем опинилися жителі, які в цей час отримували гуманітарну допомогу. Одна людина тяжко поранена. Усіх постраждалих ушпиталили.

Херсонська прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. За даними слідства,  окупанти здійснили обстріл з РСЗВ . 

Начальник Бериславської РДА раніше інформував, що окупанти сьогодні зранку обстріляли околиці та центр села Михайлівка Новоолександрівської громади. Унаслідок цього пошкоджено поштову автівку. Постраждалих немає.

Нагадаємо, за добу 9 серпня російські війська 65 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 335 снарядами з мінометів, артилерії, танків, БПЛА та авіації. Через російську агресію двоє людей дістали поранення. Учора військові РФ з артилерії обстріляли дитячий садок у Херсоні. Поранення отримав 75-річний чоловік.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ