Підтримати нас

Російські військові посилили атаки безпілотників по цивільних на Херсонщині

29 червня 2024 17:49
147
Поширити:
Фото Олександра Корнякова/Вгору

У Херсонській області російські військові значно посилили атаки дронами по цивільних жителях. Від подібних ударів вже неодноразово страждав Херсон та його передмістя.

Про це заявив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

"Активізувалися атаки російських дронів на Херсонщині, тому треба бути дуже обережними. Такого ще не було, що в самому Херсоні, в передмісті так багато скидів. Антонівка зараз постійно потерпає. До цього ми такого ще не спостерігали", розповів очільник пресофісу.

За його словами, оператори дронів бачать кого атакують і свідомо обирають мішенню мирних жителів.

  • 28 червня військові РФ атакували Золоту Балку Херсонської області. Російські снаряди двічі влучили по одному із домоволодінь. Під обстріл потрапило подружжя.
  • Вранці 28 червня в Золотій Балці Бериславського району на Херсонщині рятувальники дістали тіло загиблої жінки.
  • Протягом 28 червня армія РФ атакувала Шляхове, Одрадокам'янку, Новокаїри, Янтарне, Дар'ївку, Микільське, Новоолександрівку, Білоусове, Крупицю, Білозерку, Новоберислав, Львове, Михайлівку, Томину Балку, Золоту Балку, Комишани, Наддніпрянське, Антонівку, Садове, Тягинку, Новотягинку, Ольгівку та Херсон.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів