Підтримати нас

Російські військові на Херсонщині пошкодили 29 об’єктів: поліція фіксує наслідки обстрілів 16 серпня

17 серпня 2024 11:22
154
Поширити:
Фото: Національна поліція

16 серпня по населених пунктах Херсонської області російські військові били з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА. 

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Унаслідок обстрілів пошкоджено 29 об’єктів: багатоквартирний та 22 приватні будинки, спецавтомобіль ДСНС, три цивільні автомобілі, газопровід та генератор.

Російська армія з артилерії атакувала Томину Балку. Пошкоджень зазнали чотири приватні будинки.

Вибухівку з дрона скинули на Берислав, також місто обстрілювали й з артилерії, там пошкоджено приватний будинок.

З дрона атакували автомобіль сімейної медицини у Станіславі. Вибух пролунав поруч з автівкою, яка зазнала пошкоджень.

Внаслідок артилерійських обстрілів пошкоджено чотири приватні будинки у Кізомисі та Софіївці. Обстріл Золотої Балки спричинив загоряння сухостою. 

З реактивних систем залпового вогню війська РФ вдарили по Заможному та Понятівці, пошкоджень зазнали два приватні будинки. 

FPV-дронами російські військові били по Нововоронцовці, Антонівці та прибережній зоні Херсона. У Велетенському через атаку безпілотника пошкоджено багатоквартирний будинок.

Упродовж доби армія РФ кілька разів завдала ударів по передмістю Херсона – Антонівці, де артилерійським вогнем та в результаті дронової атаки остаточно зруйнували першу в Україні та єдину на Херсонщині "Зелену школу". У селищі пошкоджено три приватні будинки та два цивільні автомобілі.

 

Також в Антонівці унаслідок артилерійського обстрілу снарядами пошкоджено два приватні будинки та газопровід.

З міномета російські військові обстріляли приватний сектор Дніпровського району Херсона. Один зі снарядів влучив у будинок, у зоні вогневого ураження пошкоджено п’ять приватних будинків.

  • 16 серпня армія РФ обстріляла Садове, Придніпровське, Комишани, Антонівку, Інгулець, Станіслав, Ромашкове, Понятівку, Велетенське, Софіївку, Інженерне, Кізомис, Томину Балку, Первомайське, Берислав, Нововоронцовку, Золоту Балку, Заможне, Одрадокам'янку, Новокаїри, Зміївку та Херсон.
  • 16 серпня армія РФ завдала удару по Дніпровському району Херсона, поранені 2 людей.
  • 16 серпня в передмісті Херсона рятувальники потрапили під обстріл армії РФ. Рятувальники не поранені, пошкоджений пожежний автомобіль. У Станіславі Херсонської області окупаційні війська вдарили з дрона поблизу автівки “швидкої”.
  • Цього ж дня внаслідок російського удару в Антонівці в передмісті Херсона повністю зруйнована “зелена школа”.
  • 16 серпня до лікарні доставили 10-річного хлопчика, який потрапив під обстріл армії РФ 12 серпня в Дніпровському районі Херсона.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів