Підтримати нас

Росіянам знову заборонили літати до Туреччини

Автор статті
18 липня 2016 10:47
589
Поширити:

Росавіація заборонила завозити росіян до Туреччини як російським, так і турецьким авіакомпаніям.

Про це йдеться в повідомленні російського Федерального агентства повітряного транспорту, передає БізнесЦензор.

"У зв'язку із загостренням внутрішньополітичної ситуації в Турецькій Республіці відправку громадян Російської Федерації в міста Туреччини регулярними рейсами російських і турецьких авіакомпаній тимчасово припинили", - сказано в повідомленні.

Як запевнили в Росавіації, заборону знімуть після прояснення політичної ситуації, а вивезення громадян РФ здійснюватимуть авіакомпанії обох держав.

Нагадаємо, раніше російський президент Володимир Путін доручив організувати вивезення російських громадян з аеропортів Туреччини, де скупчилися туристи.

Як повідомляли, президент РФ Володимир Путін скасував заборону на чартерні авіарейси між Росією і Туреччиною 30 червня. Раніше президенти Росії і Туреччини Володимир Путін і Реджеп Ердоган у телефонній розмові домовилися відновити співпрацю в торговельно-економічній та інших сферах.

Нагадаємо, відносини Росії і Туреччини загострилися після того, як в листопаді 2015 року турецькі військові збили російський бомбардувальник, який порушив повітряний простір країни. Після цього, Росія з 1 січня 2016 року заборонила ввезення на свою територію з Туреччини фруктів і овочів, а також ввела низку обмежень на відвідування Туреччини російськими туристами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ