Підтримати нас

Прийом кіноробіт для участі у фестивалі Fashion Film Festival-2016

20 липня 2016 14:27
206
Поширити:

В термін з 5 лютого по 1 вересня 2016 року можна створити та надати короткометражну кіно стрічку для участі у фестивалі.

Зніміть кіно про улюбленого дизайнера одягу, взуття, інтер’єру, меблів, архітектури, про модну професію, про модний гаджет чи автомобіль.

Розкажіть про нелегку долю модного черевичка або столітню історію життя бабусиного ґудзика.     Створіть історію про модний літературний напрямок, модну професію чи персонаж з не-стандартними переконаннями, романтичний сюжет про улюблену краватку чи весільну сукню з прокату або джинси, що побачили чимало за свій «гарантійний термін»  від фірми виробника.                Розкажіть про подорож, яка має модний туристичний маршрут формат чи напрямок, про незабутній запах парфумів, що вмить перевернув життя, про гарну зачіску або таку, що зовсім без смаку, та пригоди в салоні краси або спортивному залі.

Розкажіть про «модних» лікарів, дивовижну косметику, модні сімейні цінності або романтичні перевтілення. Зафільмуйте акторів, музикантів, співаків, спортсменів, що є або мають стати модними, на Вашу думку.

Зверніть увагу широкого загалу на те модне і прекрасне, що хвилює Вас, і дізнайтеся, можливо цим переймаються мільйони людей?

Створіть моду на великому екрані так, щоби Вам повірили…

Девіз фестивалю:  «Шляхетна місія модного кіно — змінювати світ на краще …»

Мета фестивалю: Висвітлення актуальних питань  в сегменті моди, нових креативних ідей та рішень, самоформування тенденцій та трендів шляхом аналізу думки глядачів.

Учасники фестивалю: До участі у Фестивалі запрошуються професіонали та аматори (як зовсім початківці, так і «просунуті») з усіх країн світу. Відкрити та реалізувати творчий потенціал може кожен охочий, що є прихильником або автором модних ідей, підтримує тенденції та кроки до їх реалізації. В якості автора може брати участь як повнолітня фізична особа, так і творчі колективи або об’єднання чи  громадські організації.

     Умови:

* До участі у Фестивалі приймаються стрічки формату MPG 4 Код H264. Такі, що ніде раніше не демонструвалися на великому екрані та не розміщувалися в мережі інтернет.

* Для участі у Фестивалі потрібно зняти короткометражну кінострічку, накласти титри, завантажити на зручний сервер та надіслати посилання разом з заповненою заявкою згідно наданої  форми  на адресу редакції: es.i@i.ua. Форма заявки надсилається кожному за запитом.

* Фільми, створені українською або російською мовою, мають бути титровані англійською мовою. Фільми, створені англійською мовою, мають бути титровані українською або російською мовою.

* Фільми, створені будь-якою іншою мовою, повинні мати подвійне титрування українською або російською мовою, на вибір автора, та англійською.

До участі у Фестивалі не приймаються стрічки політично-пропагандистського, порнографічного характеру або такого, що за змістом мають натяки на розпалювання міжнаціональної ворожнечі, приниження людської гідності,  антикультурної та антисоціальної пропаганди.

Автором або власником авторського  права на стрічку вважається особа, яка надіслала заявку на участь у фестивалі, заповнену згідно форми й надала оригінал стрічки у повному обсязі, згідно з параметрами, вказаними у заявці. У разі пред’явлення претензій на авторство стрічки з боку сторонніх осіб, згідно чинного законодавства України, засновники Фестивалю залишають за собою право позбавити стрічку участі у Фестивалі, анулювати призове місце та позбавити права отримання призів.

До участі у Фестивалі приймаються короткометражні стрічки у чотирьох номінаціях:

  1. Ігрове кіно  (тривалість 3-15 хв)
  2. Документальна стрічка (тривалість 3-10 хв)
  3. Анімаційна короткометражка (тривалість 3-15 хв)
  4. Рекламний ролик (тривалість 30 сек – 2 хв)
  5. 5 СЕКУНД  (комерційний рекламний ролик тривалістю 5 секунд)

Проведення фестивалю відбудеться у два тури:

1. Відбірковий тур  з 5 лютого по 1 вересня 2016 року;

2. Конкурсний тур  з 15 вересня по 15 жовтня 2016 року.

Підведення підсумків та нагородження переможців Fashion Film Festival - 2016 відбудеться 20 жовтня 2016 року у м. Києві, Україна. Місце та час буде визначено і оголошено додатково.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ