Підтримати нас

Правоохоронці затримали чоловіка на Херсонщині, який продавав зброю 

11 вересня 2024 21:50
137
Поширити:
Фото: поліція Херсонської області

Правоохоронці затримали жителя Бериславського району Херсонської області за продаж зброї та боєприпасів. 

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

За даними поліціянтів, 46-річний чоловік на деокупованій території Херсонської області шукав на покинутих позиціях російських військових зброю та боєприпаси. 

Знайдену зброю він намагався продавати. Всього він отримав 5 тисяч гривень за продаж гранатомета РПГ, гранати РГО та запалу до неї. Згодом він продав ще один гранатомет РШГ-2 та чотири гранати РГН із запалами на суму 4 тисячі гривень.

Чоловіка затримали та провели обшук у його помешканні, де знайшли ще 5 гранат, 3 запали та майже 100 патронів різного калібру. 

Йому повідомили про підозру за частиною 1 статтею 263 Кримінального кодексу України «Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв». Вона передбачає ув'язнення від 3-х до 7 років. 

Наразі тривають слідчі дії. 

  • За процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури жителю  Посад-Покровського Херсонської області повідомили про підозру в незаконному зберіганні та збуті бойових припасів.
  • 35-річного раніше судимого жителя Дніпровського району Херсона поліціянти затримали під час збуту автомата АК-74 та 30 набоїв до нього, зброю він намагався продати за 50 тисяч гривень. Йому повідомили підозру в причетності до незаконного обігу зброї.
  • У Херсоні правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося збутом автоматів, пістолетів, вибухових речовин та набоїв.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів