Підтримати нас

Правоохоронці перекрили канал постачання наркотиків до Херсонської області (ФОТО)

Vgoru
Автор статті
13 лютого 2016 06:02
201
Поширити:

На Херсонщині правоохоронці затримали групу осіб, які організували канал постачання екстракційного опію з іншої області.

Співробітникам 8-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції стало відомо, що троє раніше судимих налагодили канал постачання наркотиків для розповсюдження на території Херсонської області. Оперативники встановили організатора злочинної групи. Ним виявився 54-річний раніше судимий житель Білозерського району. З іншої області він перевозив наркотики на своєму автомобілі.

- Ролі між фігурантами були чітко розподілені. Організатор займався закупівлею та переробкою екстракційного опію в ацетильований. Його подільники збували наркотики жителям області. Коло постійних клієнтів складали наркозалежні, - повідомив начальник відділу 8-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Андрій Денисьєв.

Під час проведення обшуків у фігурантів злочинної групи виявлено та вилучено пластикову пляшку об’ємом 200 мл. з екстракційним опієм, велику кількість шприців з опієм, пігулки «метадону», ампули «трамадолу», 5 паперових згортків з канабісом. Наркотичну речовину направлено на дослідження. Загальна сума вилученого за цінами «чорного ринку» сягає 92 тисячі гривень.

Після проведення експертизи буде вирішуватись питання про порушення кримінального провадження за ст.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області

${gallery:d16d60c3088ee6e786fb725ea63bc194}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ