Підтримати нас

Правоохоронець з Херсонщини отримав квартиру від благодійників, – Нацполіція

Vgoru
Автор статті
10 січня 2024 13:58
1,561
Поширити:

Інспектор відділу реагування патрульної поліції Київщини Дмитро Туфекчі, який раніше проживав і ніс службу в Олешки на Херсонщині, отримав у тимчасове користування житло.

Про це повідомила Національна поліція України.

Зазначається, що 9 січня відбулося вручення ключів від перших пʼяти квартир поліціянтам із Херсонщини, Донеччини та Луганщини від благодійного фонду «Місія Хансена в Україні».

За їхніми даними, безкоштовне житло в Київській області надають сімʼям правоохоронців та цивільним громадянам, строком на 3-5 років. Квартири оснащенні меблями та технікою.

Як пишуть в Нацполіції, проєкт орієнтований на переселенців, які постраждали від війни. Пріоритет надається тим, хто опинився у важких обставинах, родинам, у складі яких є ветерани війни, військовополонені, люди з інвалідністю, які потребують спеціалізованого лікування.

Представниця благодійника Делла Лоя Хансена в Україні Наталія Зубченко розповіла, що він є благодійником та інвестором гуманітарних і благодійних програм в Україні від початку повномасштабного вторгнення РФ. За її словами, він пожертвував приблизно $70 млн на благодійні проєкти в Україні. Також Хансен придбав 135 квартир для передання в безоплатне користування ВПО строком до 5 років і побудував комплекс "Чудо Містечко" в Колонщині та «Містечко Хансена» в Тарасівці Київської області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ